Kwalificaties

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Indien de Corona maatregelen verspoeld worden zullen er diverse kwalificaties plaatsvinden voor de Audi quattro Cup 2021. De landelijke kwalificaties op de Utrechtse Golf Club 'De Pan' en de Goyer Golf en Country Club zijn er hier twee van. Audi Nederland gaat alvast voorsorteren op het moment als Nederland weer 'open' gaat. Daarom kunt u zich nu al aanmelden. Mocht de Audi quattro Cup uiteindelijk geen doorgang krijgen dan wordt uw inschrijfgeld terug gestort.  
 
De kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland
 
• Utrechtse Golf Club 'De Pan' te Bosch en Duin op 12 juli 2021
• Golf & Country Club De Goyer te Eemnes op 28 juni 2021
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties van 2021 zullen er ook diverse Audi-dealer toernooien plaatsvinden. De dealertoernooien en bijbehorende data zullen naar verwachting in mei bekend zijn. Deelname aan deze toernooien is alleen op uitnodiging. Voor inschrijving dient u gebruik te maken van een persoonlijke inschrijfcode.
 
 
 

Landelijke finale op Bernardus

 
De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Bernardus. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.
 
Bernardus ligt in het hart van Brabant en is door Kyle Phillips ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water, zandhindernissen en de oude kerk bij de short-game area vormen het visuele landschap. Door het landschap en diverse faciliteiten zoals de golf simulator, stoombad, lodge en Noble Kitchen is deze golfbaan een van de mooiste banen ter wereld.
 
De landelijke finale zal plaatsvinden op maandag 30 augustus aanstaande op Bernardus. Het team dat daar als beste presteert, kan zich opmaken voor de wereld finale op Golf Club Schwarzsee.
 
 
 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale plaatst zich automatisch voor de wereld finale in Kitzbühel Oostenrijk.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 29 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in Kitzbühel aan.