Kwalificaties

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Ook in 2020 zullen er diverse kwalificaties plaatsvinden. De landelijke kwalificaties op de Utrechtse Golf Club 'De Pan' en de Goyer Golf en Country Club zijn er hier twee van.
 
De kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland
• Utrechtse Golf Club 'De Pan' te Bosch en Duin op 18 mei 2020
• Golf & Country Club De Goyer te Eemnes op 29 juni 2020
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties op Goyer Golf & Country Club en Utrechtse Golf Club De Pan zullen er in 2020 ook diverse Audi-dealer toernooien plaatsvinden. De dealertoernooien en bijbehorende data zullen naar verwachting in april bekend zijn. Deelname aan deze toernooien is alleen op uitnodiging. Voor inschrijving dient u gebruik te maken van een persoonlijke inschrijfcode.
 
 
 

Landelijke finale op Bernardus

 
De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Bernardus. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.
 
Bernardus ligt in het hart van Brabant en is door Kyle Phillips ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water, zandhindernissen en de oude kerk bij de short-game area vormen het visuele landschap. Door het landschap en diverse faciliteiten zoals de golf simulator, stoombad, lodge en Noble Kitchen is deze golfbaan een van de mooiste banen ter wereld.
 
De landelijke finale zal plaatsvinden op vrijdag 28 augustus aanstaande op Bernardus. Het team dat daar als beste presteert, kan zich opmaken voor de wereld finale op Golf Club Schwarzsee.
 
 
 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale plaatst zich automatisch voor de wereld finale in Kitzbühel Oostenrijk.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 29 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in Kitzbühel aan.