Kwalificaties

 

Kwalificaties

 
De landelijke kwalificatie op de U.G.C. De Pan heeft plaatsgevonden op 14 mei en de kwalificatie op de Goyer Golf & Country Club heeft plaatsgevonden op 18 juni. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de kwalificaties in 2019? Geef dan uw vooraanmelding door via audiquattrocup.nl/contact. In het voorjaar van 2019 ontvangt u een e-mail met de mogelijkgheid uzelf in te schrijven voor een van de landelijke kwalificaties.
 
 
 

Landelijke finale

 
De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.
 
Golfsociëteit De Lage Vuursche is een zeer besloten golfclub, nabij Den Dolder in de provincie Utrecht. De 18-holes golfbaan ligt in het Utrechtse landschap tussen de golfbanen van de Pan en de Hilversumsche en heeft een bos- en parklandschap, waar zes vijvers in zijn verwerkt door de architecten Robert Trent Jones Jr. en Kyle Phillips. De uitdagende baan biedt een grote verscheidenheid in typen holes: veel variatie in lengte, locatie van de bunkers en waterpartijen: coursemanagement wordt op elke hole gevraagd.

De landelijke finale heeft afgelopen jaar plaatsgevonden op maandag 3 september op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Het team met de hoogste score, Rogier en Tim Oosterbaan, heeft deelgenomen aan de wereld finale op Golf Club Schwarzsee.

 
 

 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale plaatst zich automatisch voor de wereldfinale.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 28 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in 2018 aan. Op 23 tot en met 27 september hebben Rogier en Tim Oosterbaan gestreden om de eerste plaats. Zij hebben naast de nationale finale ook de internationale finale gewonnen!