Kwalificaties

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Ook in 2019 zullen er diverse kwalificaties plaatsvinden. De landelijke kwalificaties op de Utrechtse Golf Club 'De Pan' en de Goyer Golf en Country Club zijn er hier twee van.
 
De kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland
• Utrechtse Golf Club 'De Pan' te Bosch en Duin op 27 mei 2019
• Golf & Country Club De Goyer te Eemnes op 24 juni 2019
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties op Goyer Golf & Country Club en Utrechtse Golf Club De Pan vinden er ook diverse Audi-dealer toernooien plaats. Deelname aan deze toernooien is alleen op uitnodiging. Voor inschrijving dient u gebruik te maken van een persoonlijke inschrijfcode.
 
Kwalificaties Audi-dealers
• Kwalificatie van Audi Centrum Doetinchem op 24 mei op Golfbaan ’t Zelle
• Kwalificatie van Auto Poppe op 24 mei op De Goese Golf
• Kwalificatie van Century Autogroep op 13 juni op de Drentsche Golf & Country Club
• Kwalificatie van Wittebrug op 17 juni op De Rijswijkse Golfclub
• Kwalificatie van AutoArena op 21 juni op Golfbaan het Woold
• Kwalificatie van Zenna op 28 juni op Het Rijk van Nijmegen
 
 
 

Landelijke finale

 
De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.
 
Golfsociëteit De Lage Vuursche is een zeer besloten golfclub, nabij Den Dolder in de provincie Utrecht. De 18-holes golfbaan ligt in het Utrechtse landschap tussen de golfbanen van de Pan en de Hilversumsche en heeft een bos- en parklandschap, waar zes vijvers in zijn verwerkt door de architecten Robert Trent Jones Jr. en Kyle Phillips. De uitdagende baan biedt een grote verscheidenheid in typen holes: veel variatie in lengte, locatie van de bunkers en waterpartijen: coursemanagement wordt op elke hole gevraagd.
 
De landelijke finale zal plaatsvinden op maandag 2 september aanstaande op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Het team dat daar als beste presteert, kan zich opmaken voor de wereld finale op Golf Club Schwarzsee.
 
 
 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale plaatst zich automatisch voor de wereld finale in Kitzbühel Oostenrijk.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 29 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in Kitzbühel aan.